Tips voor thuis studeren! Voor studenten, door studenten.

Best lastig ineens thuis studeren! Online college’s, zelf plannen en je ritme aanhouden. En in dat laatste was je al niet heel goed. Dat is best even wennen nu. En dan is het ook nog mooi weer! Waarom zou je dan niet buiten in de frisse lucht gaan zitten en effe chatten met je vrienden? Heel begrijpelijk. Maar jij wil toch ook op tijd afstuderen?

Zorg dan dat je een vast ritme aanhoudt, een goede planning maakt en dat je de stof bijhoudt. Dit laatste doe je door o.a. online college’s te bekijken en opdrachten te maken hieromheen. En je scriptie, wat doe je daar mee? Ook daar kun je zelfstandig verder mee, wellicht met wat aanpassingen in je nog geplande onderzoek. En loop je vast met je studie of planning? Kijk dan of er iemand is die je kan helpen!

Bovendien kun je jouw medestudenten helpen d.m.v. het delen van jouw studietip(s) voor thuis studeren. Stuur een email naar info@studiecoach-direct.nl met je naam, je studie, je studiejaar en je studietip(s) voor jouw medestudenten. Denk bijvoorbeeld aan tips over hoe je jezelf motiveert op dit moment (b.v. een beloning na een productieve dag), hoe je afleiding beperkt (b.v. socials tijdelijk op mute) en hoe jij je conditie op peil houdt. Natuurlijk kun je je studietips ook posten op instagram of facebook. Alvast bedankt! En veel succes toegewenst de komende tijd!