Over mij

Maartje van Geenen, studiecoach
  • Aanpak

Ik heb een analytische, gestructureerde aanpak en geef ruimte aan mijn intuïtie. Hierdoor kom ik snel tot de kern, waarna ik praktisch en oplossingsgericht te werk ga. Ik heb een positieve benadering en ga uit van de sterktes van de student of leerling.

  • Ervaring

Ik heb ervaring als studiebegeleider binnen middelbare scholen en het HBO. Binnen middelbare scholen ben ik werkzaam geweest als huiswerkbegeleider, studiecoach en assistent-manager bij een huiswerkbegeleidingsinstituut in Vught en omgeving. Binnen het HBO ben ik werkzaam geweest als studie- en stagecoach voor de opleiding ICT aan de Fontys Hogeschool Eindhoven (2016-2017). Vanaf Januari 2018 heb ik mijn eigen praktijk Studiecoach Direct opgericht voor individuele studiecoaching. Sinds 2021 geef ik tevens integratieve leefstijleducatie en coaching via dochterbedrijf Silent Activity

 

Integratief leestijleducator
  • Achtergrond

Ik, Maartje van Geenen (1978), ben momenteel woonachtig in Vught. Ik heb met verschillende onderwijssystemen kennis gemaakt. Zo ben ik na 4 VWO naar de Internationale School van Genève (5 VWO) en de Internationale School van Amsterdam (6 VWO) gegaan. Na mijn Internationaal Baccalaureate heb ik verschillende studies gevolgd, waaronder Geneeskunde en heb ik een Master of Biomedical Sciences afgerond aan de Universiteit Utrecht. Ik ben werkzaam geweest in studie gerelateerd onderzoekswerk in binnen- en buitenland (Finland).

Tijdens mijn laatste studie heb ik mijn passie voor het werken met studenten ontdekt. Ik heb coachings- en gespreksvaardigheden opgedaan tijdens een coaching opleiding. Verder heb ik kennis opgedaan over studenten met autisme, A(D)HD, hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit en faalangst aan de Fontys Hogeschool Eindhoven en daarbuiten.

Tenslotte heb ik mij verder ontwikkeld tot integratief leefstijleducator en coach en zet me binnen het onderwijs specifiek in voor studentenwelzijn.