Studiecoaching

Ik, Maartje van Geenen, richt me als studie- en leefstijlcoach op een efficiënte en doelgerichte leeraanpak die past bij jou en je studiedoelen. 

Tijdens individuele studiecoaching richt ik mij op drie hoofzaken; studievaardigheden, studiekeuze/loopbaan en well-being. 

Praktisch gezien, maak ik samen met jou een specifiek wekelijks studieplan aan de hand van je eigen studiedoelen. Ook kijken we hoe jij het beste leert, waar eventuele knelpunten zitten en hoe we die het beste kunnen aanpakken. Verder kijken we waar jij juist goed in bent en hoe je deze kwaliteiten verder kunt ontwikkelen! Tenslotte kijken we naar je leefstijl en hoe je gezonde, dagelijkse routines en vaardigheden kunt onwikkelen zodat je fit, energiek en effectief kunt werken. 

 

Studievaardigheden

Het verbeteren van studievaardigheden zodat je efficiënt en met plezier kan studeren en werken. Leer effectief plannen, leren, concentreren, communiceren, schrijven en meer!

Studiekeuze/loopbaan

Zelfkennis ontwikkelen over wie je bent en wat je motiveert, kunt en wilt. Deze zelfkennis staat aan de basis van het maken van goede keuzes en geeft je richting en houvast. 

Wellbeing

Reduceer stress, laat emoties los, en voel je fit en energiek. Jouw leefstijl en welzijn en hoe je communiceert met anderen, is de basis voor effectief werken en succes.